Щоб поїхати на правий берег з Осокорків, місцеві жителі мусять спочатку їхати на метро у зворотному напрямку

Автор Ніна Миронюк

Так виглядає перон станції м. Осокорки близько дев’ятої (справжня година пік минула десь півгодини тому) в понеділок до прибуття потягу та одразу після його відправлення (вибачте, ракурс не дуже вдалий).

Крім мешканців Осокорків на правий берег (в центр) намагаються потрапити також пасажири, які здійснюють посадку на станціях м. Славутич та м. Видубичи – їм доводиться повертатись у зворотньому напрямку, оскільки в годину пік наша гілка метрополітену в напрямку центру працює виключно на вихід – увійти до вагонів практично не можливо.
А ті героїчні люди, що таки потрапили до обажаного транспортного засобу – на роботу доїзжають в кращому випадку с моральною травмою та з відчуттям глибокої втоми від життя.

Прям заздрю вже майбутнім мешканцям ЖК Зарічний, ЖК Славутич та ЖК Рів’єра – ваша станція метро – Славутич. Але це нічого: у вас там поруч буде чудова ріка Дніпро, через яку можна буде взимку без зайвих транспортних мук по кризі перебиратись на правий берег. А в літку – на, наприклад, човнах.

Але якщо ви вважаєте, що у вас є власна автівка, і вам не треба буде заморочуватись з цими проблемами простих смертних, то – ХА! – спеціально для цього будуть зроблені фотографії пр. М. Бажана та Південного мосту в годину пік.

А що? Мешканцям всяких Традицій та Патріотик теж на роботу хочеться та дітей по садках-школах везти треба (да-да-да, і дітей теж – Осокорки-Позняки вже майже не призначені для всяких там освіт).

Facebook Comments
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Супутні публікації